Skip Navigation Links
Начало
Продукти
Услуги
Поддръжка
Клиенти
Новини
My.Finasyst.Com
БГ Уеб Софт ЕООД е българска софтуерна компания, създадена през 2004та година, с едноличен собственик БГ Уеб ООД, компания, специализирана в иновационни интернет проекти. БГ Уеб Софт ЕООД се е специализирала в разработката и поддръжката на финансови софтуерни системи, както и на други Интернет базирани продукти.

Тя е една от бързо развиващите се софтуерни компании в България, с голям брой интересни и новаторски проекти във информационните технологии.

Ние сме убедени, че нашите клиенти се нуждаят от конкурентноспособни и професионални продукти и услуги. Наша цел е да им осигурим това, да им предоставим последните постижения в областта на информационните технологии. Също така бихме могли да бъдем техен консултант и да отговорим на всичките им въпроси относно компютърните технологии. БГ Уеб Софт ЕООД има за цел да представя на пазара последните нововъведения в областта на софтуерните продукти. Правим и всичко необходимо да предложим бизнес решения в критична среда, предназначени за финансови институции. 

 
За НасФорумВръзкиЗа контакти

eXTReMe Tracker